zostalo rzucone na niego starozytne zaklecie uspienia, wszyscy zyja ale sa obecnie zahibernowani. Kraza plotki, ze pradawna magie zdejmie zaklecie w wersji 2.0.. ale nikt do konca nie wie tak na prawde czy powroca wszyscy.
Mnie ostatnio kusilo,zeby reaktywowac konto i zobaczyc jak tam w grze ale jakos to Diablo III, to znow Max Payne III i zawsze cos innego sie znajduje.
I prawda to, ze jedynym polskim LS ten jest ci w grze. Ludzie odzywajcie sie i nie robcie wstydu przed nowymi, bo w koncu starzy wymra, a swieza mloda krew nie bedzie naplywac i LS na wiecznosc przepadnie.
No teraz wlasnie ludzie malo graja i pewnie tez nie zagladaja tutaj tyle. Ja pewnie niedlugo reaktywuje kolejny miesiac zeby dostac Legacy Status wreszcie. Nie wiem kto obecnie gra niestety, moze ktos tu zagladnie i cos napisze :p
Gokulo reaktywujesz kolejny miesiac..? To chyba trzeba aktywowac platnosc na 90 dni i jak ona zostanie oplacona to wtedy Legacy ponoc ma zadzialac. Jezeli jak czytalem ma sie platnosci na 30 dni ustawione to nie zadziala-sprostuj prosze jezeli sie myle.
a to mnie bardzo tym doprecyzowaniem ucieszyles,czyli jak teraz uruchomie sobie gre nadal z trybem platnosci 30 dniowym, to po 3 oplaconych pod rzad miesiacach bede mial Legacy Status:)
Fajnie.
Ja w sumie to bym juz chcial testowac nowy engine 2.0..;))
Ja sobie reaktywuje na miesiac teraz, mam jeszcze 2k crysty na koncie wiec i tak na cos musze to spozytkowac. Malo mam czasu na gre, ale chce zobaczyc co sie pozmienialo …. pomine juz fakt, ze nie mam pojecia gdzie moj char sie teraz znajduje, bo nie aktywowalem gry na merge wiec losowo cos wybralo :)
update No, okazalo sie ze wyladowalem na Sargatanas, plus jest taki ze lapek daje rade na srednio wysokich wiec sobie troche pozwiedzam :)
Kurtyzana replied
692 weeks ago