Keii Member replied

701 weeks ago

Tadam.
tl;dr:
1. Od 10.05 do 21.05 wszyscy posiadajacy niegdys aktywne konta beda mogli pograc za darmo (jak za starych, dobrych czasow, he he).
2. Jesli ktos od 06.01 do czasu wyjscia bety 2.0 zaplaci lacznie za 90 dni bedzie mial do konca zycia obnizony abonament do 9.99€ za miesiac (w tym 8 do postaci na serwer za darmo).

Ktos wraca/planuje wbic do Legacy? Ja dla hecy kupie chyba to 90 dni, 80 zl to nie fortuna, a jesli 2.0 okaze sie tak dobre, jak zapowiada je Yoshi, to warto miec znizke na abonament wydaje mi sie.
Na razie jednak nie moge dodac ekarty z mbanku, bo wywala mi blad 601 - adblock wylaczony, noscripta nie mam, na IE probowalem, nic. Napisalem ticket do supportu, moze tam ze skype'a przedzwonie jeszcze. Plus w poniedzialek maint payment systemu, a nuz rozwiaza to i bedzie dzialac.

Swoja droga, gdzie teraz w ogole jestesmy, jesli chodzi o serwer i gdzie wyladowali ludzie, ktorzy nie reaktywowali kont?

last edited 701 weeks ago by Keii

Bodziu Member replied

700 weeks ago

No ja jestem caly czas w grze bardzo fajnie jest :)
"What we do in life, echoes eternity !" - Maximus

Darco Dada Member replied

694 weeks ago

A jak to jest z tymi pozostalymi postaciami? Czy np. ja moge miec 2 postacie i byc na nich jednoczesnie zalogowany na 2 roznych komputerach? Wtedy moglbym dac taka postac mojemy bratu i on moglby grac za darmo.

Gokulo Member replied

694 weeks ago

Strasznie w randomowym miejscu pytanie…
Nie mozna jednoczesnie grac 2 postaciami z tego samego konta.

Xeroeth replied

685 weeks ago

Też myśle nad legacy, zobacze po tym jak odpale FFxiv na lapku. Blaszaka sprzedalem bo za duzo podrozuje, teraz mam lapka ( w sumie calkiem wydajny) ale nie wiem czy pociagnie ta gierke w nominalnej rozdzialce hmm ….

BTW. Witam po dluuuuugiej przerwie :)
Please log in to post a reply.