Zbyszkozbogdanca Member replied

754 weeks ago

Jak sobie zakladaja wszyscy to tez sobie zaloze thredzik kto da rade jak nie ja ;3

Wchodząc na boski STEAM zeby utopic jeszcze wiecej pieniedzy i zmarnowac kolejna czesc swego zycia przed kompem. Wpadlo mi w oko to cudenko grafika fajna bardzo klimatyczna gameplay calkiem ciekawy.
Ale najbardziej mi sie spodobalo ze jest system troszke podobny do FFXIV mianowicie tworzy sie samemu klase skladajac ja z 3 podklas np maga ognia nekromanty i arcane maga wychodzi nam zupelnie nowa klasa z ktorej mozna brac czary umiejetnosci itd.
Dla osob lubiacych PvP jest tez ciekawy system albowiem istnieeja takie eventy jak PvP server na server.
Ogulnie jest tam w pytke do roboty od wlasnie PvP do zbierania artefaktow na ktore sa specjalne questy eventy itd to do tego w zaleznosci od naszej aktywnosci np w PvE albo w PvP dostajemy trozne boosty honory ranki itd z ktorych cos autentycznie nam przychodzi.

Wiec jak juz wszyscy wbija w tym tygodniu 50 lvl na kazdym jobie to moze ktos zreflektuje proponuje wejsc np na youtuba albo na strone ultimy gdzie jest fajnie wytlumaczony system klasowy w tej grze

Kolorowa grafika ma troche feel jak WoW ale postacie i swiat bardziej przechadza w strone Lineage 2 wiec wyglada calkiem ciekawie.

Stronka ultimy gdzie mozna zobaczyc i zakupic.
http://www.ultima.pl/rift_planes_of_telara/i9954/

Strona gry jesli sie chde zcos glebiej poszukac.
http://eu.riftgame.com/en/

last edited 754 weeks ago by Zbyszkozbogdanca

Keii Member replied

754 weeks ago

Gre najlepiej kupic na Allegro, gdzie juz ponoc za 54 zl mozna dorwac edycje kolekcjonerska.
W razie czego, do konca tego weekendu (nie jestem pewien czy do dzisiejszego czy jutrzejszego wieczora) mozna Rifta testowac za darmo. Klucze dorwac mozna na przyklad na Eurogamerze :)

Saitou Admin replied

754 weeks ago

Testowalem gierke, calkiem spoko jest…. ale mnie nie porwala, po szybkim znudzeniu WARkiem dobrze wiem czym pachna areny (czy jakkolwiek sie je nazwie) i jak szybko znudzilo mnie grindowanie kolejnych emblemow. Wydaje mi sie ze w Rifcie bedzie bardzo podobnie…
Anyway, poki FFXIV nie stanie na nogi albo nie wyjdzie Tera, mozna sie gierka milo pobawić.
Please log in to post a reply.