Ozi Member replied

747 weeks ago

Graliście? Jak wrażenia? :)
RRRRRRoooooarrrr!

Ava Member replied

747 weeks ago

Gralem i podsumowujac, moje wrazenia moge wyrazic tylko w jeden sposob: ZAJEBISTY!

last edited 747 weeks ago by Ava

Zbyszkozbogdanca Member replied

747 weeks ago

Ta zajebisty to moze by byl gdyby nie zrabany system walki nurzaca fabula i tak bolesne przystosowanie do konsoli ze glowa mala. Pozatym osoby co nie maja karty nvidi moga sobie pograc na 15 klatkach na sekunde ;3. Dzialania i podobno odkryty swiat to pic na wode fotomontarz napisane nawet na opakowaniu mozliwosc zwiedzania bez ograniczen licznych warowni miast itd itp. BULLSHIT masz 4 mapy i koniec. Pozatym wybory nie sa tak dramatyczne i nie odgrywaja wiekrzego znaczenia w grze jedyny wybor jaki zasadniczo jest to czy walczys ie dla skojatel czy dla zadu. Jestem straszliwie rozczarowany.

747 weeks ago

O i epicka gra co obiecali 12-18 godzin nie wiecej robiac wszystkie questy poboczne i umierajac z milion razy.

Keii Member replied

747 weeks ago

Zbyszko, co do kart nvidii, wystarczy odinstalować 3d vision i chodzi jak ta lala. Ewentualnie poczekac do wypuszczenia dzisiejszego patcha.

Chory replied

747 weeks ago

Nie zebym byl w temacie wiedzmina, ale 3d vision to zdaje sie moga sobie odinstalowac osoby, ktore posiadaja karty nVidii, a Zbyszko pisal, ze to Ci z innymi niz nVidia kartami maja problem.

747 weeks ago

dokladnie jak przedmowca zauwazyl tylko i wylacznie osoby z nvidia moga grac na wiecej niz 15 klatkach a o patchu wiem bo mam i smiga pieknie ale co z tego jak juz w 2 akcie nie mam ochoty odpalac znowu gry poniewaz w calej grze jest ze 80 questow w tym poboczne wliczajac cos smiesznego. Ktos mi wmawial ze ta gra jest na ponad 40 godzin a kumpel juz przeszedl w 18 robiac wszystkie poboczne. Wiec smiech na sali porazka roku poprostu az zaluje ze kupilem a nie spiracilem.

Keii Member replied

747 weeks ago

A, to mea culpa, źle zrozumialem ;)
ATI tez cos tam grzebie, wiec niedlugo pewnie wszystko bedzie normalnie chodzilo. Co do czasu potrzebnego na skonczenie gry, chyba najczesciej powtarza sie dlugosc okolo 25h.

747 weeks ago

no niestety tak masz racje najczesciej 25h zamiast 40 jak obiecano nie zmienia to jednak faktu ze osoby co przeszly w 25 h czy mniej grali w wiekrzosci na padzie bo na klawiaturce sie umiera jakies 10 razy czesciej z powodu zlej optymalizacji pod PC. A jeszcze smieszna sprawa od 3 dni lezy serwer i wszyscy co chcieli by miec patcha jeszcze sporo poczekaja bo nie mozna innaczej sciagnac patcha 1.1 jak tylko przez ich magiczny serwer swoja droga jest tez potrzebne polaczenie dla nowych graczy wiec jak ktos kupil teraz ma pecha ;p.

Keii Member replied

747 weeks ago

Ja tam nie mam problemow z graniem na klawiaturze i myszy i tbh nie slyszalem, zeby ktos sie na to skarzyl. Ze sciagnieciem patcha przed chwila, kiedy w koncu wyszedl oficjalnie tez problemow nie mialem ;)
Please log in to post a reply.