Azradiel Member replied

732 weeks ago

Hej, chcialem sie dowiedziec czy ktos tu jeszcze zyje i gra w FFXIV. Po chyba roku nieobecnosci chcialem zobaczyc w jakim stanie jest gra i na pierwszy rzut oka niestety nie widze za duzych zmian …

Moja postac to Azradiel Greenwarden.

Pozdr.

last edited 732 weeks ago by Azradiel

Rhaegal Member replied

732 weeks ago

W miare regularnie gra z 7-9 osob, inni wpadaja spordaycznie, narzekaja ze to nie WoW i znikaja ;)
Gra jest w stanie lepszym niz rok temu, zmiany sa w leves gdzie duzo sp sie dostaje za skonczenie leve w krotkim czasie. Mozna bic silniejsze mobki, widac ich level maja ikonki czy aggruja czy nie.
Doszly 2 rajdy jeden na mid level, drugi dla rank 45-50, sa NMy rzucajace fajny equip od rank 30 do 50, storyline questy oferuja absurdalne ilosci SP za skonczenie.

Nie ma jeszcze airshipow czy chocobosow wiec transport dalej kuleje ale we wrzesniowym patchu dostaniemy obie rzeczy z bonusowym hodowaniem personalnych kurczakow.
IGN: Zazarg Quadavsson , PSN BladeMetsu

Azradiel Member replied

732 weeks ago

To dam grze kolejną szanse :)

Deshter Admin replied

732 weeks ago

http://forum.square-enix.com/ffxiv/forums/140 <- lista zmian ktore zaszly od poczatku gry :P

Azradiel Member replied

732 weeks ago

Bede musial poczytac :) troche tego jest. Moze gra stanie niedlugo na nogi :)

Ps. Jak teraz wyglada rozlozenie rankow w klanie ? Same 50 ? I jakie klasy ? Jest na cos zapotrzebowanie albo za duzo jakiejs klasy ?

Deshter Admin replied

732 weeks ago

Wiekszosc jest na rank 50; co do klas to poki co najbardziej sie przydaje miec ARC, THM, CON

Zet Admin replied

732 weeks ago

Na prawde jest dużo zmian na plus. Wrześnopwy pacz bedzie bardzo duzy, wiec za chwile bedzie jeszcze wiece ciekawych rzeczy.

Wpadnij, pograj i oceń. Jak stwierdzisz, e to dla Ciebie jeszcze za malo to poczekaj do pacza 1.20.

Xeroeth replied

731 weeks ago

Elo, widze że CC sie jakos trzyma. Ja niestety dalej bez maszyny zdolnej uniesc FF, sytuacja sie troche wyklarowala wiec mysle ze najdalej w lutym zawitam jako aktywny gracz. Narazie mam nowe mieszkanie na glowie i nie moge ni grosza odlozyc a chce kupic cos porzadnego. Co do zmian to im wiecej czytam, tym bardziej jestem przekonany ze bedzie do czego wracac ;)

Glizdus Member replied

731 weeks ago

…inni wpadaja spordaycznie, narzekaja ze to nie WoW i znikaja ;)Rhaegal

ja tam narzekam, ale ostro pre do przodu. niedlugo nowy patch a w nim oczekiwane chocobosy. w koncu podroz nie bedzie udreka! xD
Please log in to post a reply.