Hej, chcialem sie dowiedziec czy ktos tu jeszcze zyje i gra w FFXIV. Po chyba roku nieobecnosci chcialem zobaczyc w jakim stanie jest gra i na pierwszy rzut oka niestety nie widze za duzych zmian …
W miare regularnie gra z 7-9 osob, inni wpadaja spordaycznie, narzekaja ze to nie WoW i znikaja ;) Gra jest w stanie lepszym niz rok temu, zmiany sa w leves gdzie duzo sp sie dostaje za skonczenie leve w krotkim czasie. Mozna bic silniejsze mobki, widac ich level maja ikonki czy aggruja czy nie. Doszly 2 rajdy jeden na mid level, drugi dla rank 45-50, sa NMy rzucajace fajny equip od rank 30 do 50, storyline questy oferuja absurdalne ilosci SP za skonczenie.
Nie ma jeszcze airshipow czy chocobosow wiec transport dalej kuleje ale we wrzesniowym patchu dostaniemy obie rzeczy z bonusowym hodowaniem personalnych kurczakow.
Elo, widze że CC sie jakos trzyma. Ja niestety dalej bez maszyny zdolnej uniesc FF, sytuacja sie troche wyklarowala wiec mysle ze najdalej w lutym zawitam jako aktywny gracz. Narazie mam nowe mieszkanie na glowie i nie moge ni grosza odlozyc a chce kupic cos porzadnego. Co do zmian to im wiecej czytam, tym bardziej jestem przekonany ze bedzie do czego wracac ;)
Azradiel Member replied
732 weeks ago