jeszcze nie jestem w Finalu 14 ale już niedlugo w nim bede. A pochodze z poprzedniego Finala 11, gdzie bylem WHM i mialem ksywke Darkopl. Bylem dobry (nie mylic ze zlymi BLM:)). Chce sie zatem przywitac ze Wszystkimi starymi i nowymi. W grze bede dostepny pod nazwa Darco Dada. Kurcze wiem, moze nie jest ona najpiekaniejsza ale jakos nie idzie mi z wymyslaniem tych nazw.
Ogromnie sie ciesze, ze bede mogl liczyc na pomoc bo tak przeczytalem na MMORPG forum. Nie wiem tylko czemu tutaj nie moge pisac z polskimi zakami jak klikam alt to mi wstawia sie jakis link w teksta zamiast polskiej czcionki.
Hej!! nie moge nikogo spotkac aby dostac perelke-prosze o pomoc, kogo mam wolac i w jaki sposob?
To ja dzis bede mysle caly czas w grze,momentami moge nie byc,bede wolal,a wieczorem jakbyscie weszli to prosze powolajcie tez mnie czasem. Sluchajcie a jakbedzie wygladalo przykladowe macro na takie tell? Da sie takie wogole zrobic?
ja jak mam chwile to zagladam do gry w pracy. pomiedzy 7-15. pozniej tak okolo 17 w domu. siedze roznie. czasem do 2 w nocy jak nie ma rodziny.
niestety nie udalo sie jeszcze zorganizowac mojego spotkania z zalozycielem CC, zeby dal mi mozliwosc zapraszania nowych graczy. licze ze niedlugo sie to uda.
Darco Dada Member replied
728 weeks ago