posluchajcie, jakie mam sobie obrac miasto na start? Gdzie bedzie najlatwiej zaczynac (mam na mysli rowniez okolice) jak tez gdzie jest najladniej?
Wiem juz ze musze wybrac ten server Lind… jakiś tam.
Update: Sluchajcie mam 2 pytania: co ze skalowaniem okien/przesowaniem tych od chatu w grze? Ja nie moge go nawet zlapac i przesunac a widze ze Wy macie nawet jakies dodatkowe zakladki porobione i rozne wielkosci? Prosba o pomoc.
Nie moge odpisywaa w temacie tylko musze dopisywac w pierwszym watku na forum,co zeobic abym mogl normalnie tutaj pisac?
potwierdzam. ja osobiscie zaczalem od Uldah ze wzgledu na wspomniany przez Zeta handel.
o ile przed patchem 1.19 mialo to jakis znaczanie, to po wejsciu 1.19 i airshipow, stracilo zupelnie na znaczeniu.
przemieszczanie sie pomiedzy miastami jest latwiejsze, wiec nie ma znaczenia gdzie rozpoczniesz.
za Gridania przemawia fakt, iz wiecej exp z leve sie dostaje. choc mnie osobiscie na poczatku gry wkurzaly maly The Black Shroud. za Uldah przemawia fakt, ze caly handel przeniosl sie do tego miasta. tutaj po wyjsciu z miasta masz wielkie otwarte przestrzenie, wiec dotarcie do punktu zajmuje mniej czasu, bo mozesz jechac na ukos a nie jak w The Black Shroud tak jak to zaprojektowali tworcy gry.
Darco Dada Member replied
721 weeks ago